top of page

Have you met Charlie yet?

Zeg niet zomaar chemo muts tegen Charlie.

Maar beeld je een panter in. Slank en elegant, één brok stijl. Machtig en sterk, altijd klaar om uit te halen. Dat is waar de unieke headwear van Love Charlie voor staat.

 

Als de finishing touch voor jouw outfit staat jouw Charlie altijd klaar. Zowel thuis als onderweg heb je aan Charlie een vaste bondgenoot die camoufleert wat moet, maar doet stralen in elk geval.

Als een rasechte panter biedt hij een elegant weerwoord.

Maakt hij je zeker van je stuk. Laat hij je shinen. Haalt hij het beste in je naar boven.

About Céline!

Love Charlie werd in 2019 opgericht door mode ondernemer en styliste Céline Laridon. Toen ze door chemotherapie haar haren verloor en op zoek ging naar een hippe muts, vond ze niet meteen een exemplaar dat bij haar persoonlijkheid paste. Vanuit haar jarenlange ervaring als hoofd aankoop bij een Belgisch modebedrijf besloot ze om zelf een stijlvol én comfortabel alternatief te ontwerpen. Een toffe en knappe muts die niet alleen aan alle eisen van een kale vrouw voldoet, maar die je ook gewoon graag aantrekt. Wat meteen ook aansloeg bij heel wat modebewuste vrouwen.

09_25_23_LUYS_Celinestyling_svpphotography_028.jpg
LOGO_LOVE_CHARLIE_basis.png

“In 2018 kreeg ik borstkanker en zou ik door de chemotherapie mijn haar verliezen. Ik ging op zoek naar een hippe muts maar kwam steeds opnieuw bij de klassieke chemomutsjes terecht. Al snel was het een uitgemaakte zaak: ik zou zelf een muts creëren.

Eentje die past bij mijn persoonlijkheid. Een toffe muts die niet alleen aan alle eisen van een kale vrouw voldoet, maar waarvan je het ook niet erg vindt om ze te moeten dragen. Kortom, een must have fashion item dat je ook aan een vriendin cadeau zou doen.”

“Met Love Charlie maakte ik mijn fashion droom waar. Alle styling neem ik zelf in handen, en daar haal ik zoveel energie en voldoening uit dat ik besloot om mijn kennis en ervaring ook met andere ondernemers en bedrijven te delen.

Met Céline Laridon Styling bied ik advies en hulp om de juiste sfeer en emotie bij een merk of bedrijf te creëren. Van personal styling en creative consultancy tot de begeleiding bij professionele fotoshoots: ik zet jouw merk mooi in beeld.”

09_25_23_LUYS_Celinestyling_svpphotography_023.jpg
Celine styling
bottom of page