Have you met Charlie yet?

Zeg niet zomaar chemo mutsje tegen Charlie.

Beeld je een panter in. Slank en elegant, één brok stijl. Maar ook machtig en sterk, altijd klaar om uit te halen. Dat is waar de headwear van Love Charlie voor staat.

Als de finishing touch voor jouw outfit staat jouw Charlie altijd klaar. Zowel thuis als onderweg heb je aan Charlie een vaste bondgenoot die camoufleert wat moet, maar doet stralen in elk geval. Als een rasechte panter biedt hij een elegant weerwoord en maakt hij je zeker van je stuk. Laat hij je shinen. Haalt hij het beste in je naar boven.

Hi, ik ben Céline!

En Love Charlie is mijn handelsmerk. In 2018 kreeg ik borstkanker en zou ik door de chemotherapie mijn haar verliezen. In mijn zoektocht naar een hippe muts om mijn kaal hoofd te bedekken, kwam ik steeds opnieuw bij de klassieke chemo mutsjes terecht. Al snel was het een uitgemaakte zaak: ik zou zelf een muts creëren. Eentje die past bij mijn persoonlijkheid.  

Eentje die niet alleen een functioneel doel heeft, maar ook gewoon een must have fashion item is. Een muts waarvan je het niet erg vindt om ze te moeten dragen, maar wel één die je ook aan een vriendin cadeau zou doen.

“You may lose your hair, but not your style”

And that’s the beginning of Love Charlie!

Mijn ziekte werd de trigger om mijn 12 jaar ervaring als aankoper bij een Belgisch modebedrijf om te zetten in een eigen fashion project. Eentje dat ik met evenveel passie, wilskracht en ambitie zou aanpakken. Dankzij mijn ervaring in de mode kon ik bij de juiste mensen terecht om mijn idee samen om te zetten naar een kwalitatieve en mooie collectie mutsen die voldoet aan alle eisen van een kale vrouw, zonder op één ogenblik aan stijl en elegantie in te boeten.

Spreading the positive Charlie vibes

Heel wat fashiongirls and powerladies vinden in de kracht van Love Charlie een bron van inspiratie, hoop en positivisme. Die spirit zet ik nu ook verder in Love Charlie’s persoonlijke trajecten voor vrouwen aan de start, tijdens en na hun genezingsproces.

Keep your head high and take your fight.

In your own style.

It will make you feel so much better.

Love, Céline

Laat je e-mailadres achter & 
Charlie laat iets weten als hij een nieuwtje heeft.

*No worries, Charlie doesn’t like spam either.