Le bon cadeau de Charlie

Sinds de start van Love Charlie kan ik mijn enthousiasme en passie voor Love Charlie met tal van fashion ladies delen tijdens events en de Love Charlie pop-up days... Elk event sluit ik af met een supergoed gevoel: ik krijg heel wat inspirerende verhalen te horen, kan stijltips geven en power ladies verder helpen in het afwerken van hun feestelijke of daily outfit met een Charlie die bij hun persoonlijkheid en stijl past.

Om het verhaal en de happy feelings van Love Charlie verder te verspreiden ben je vanaf nu ook van harte welkom bij mij thuis op afspraak om Love Charlie uit te proberen.

In een warme, huiselijke sfeer worden op een uurtje tijd
alle Charlies geshowd. 
Je kan enkele outfits of jassen meebrengen zodat je voor een matching Charlie kan gaan. Ik geef je graag persoonlijk stijladvies. 

Ook jouw vriendin, mama, partner, dochter... is van harte welkom, 
maar je beperkt je gezelschap best tot één of twee personen 
zodat jouw persoonlijke keuzes niet worden beïnvloed.

Charlie takes care of your health
Ook Love Charlie zet jouw gezondheid voorop. Ik hou rekening met alle nodige hygiënemaatregelen zodat jij op je gemak kan kiezen: ik voorzie voldoende tijd tussen twee klanten zodat ik alles kan ontsmetten en vraag je graag om je eigen mondmasker mee te brengen.

Where’s Charlie at?


Wenduinesteenweg 57, De Haan 

Afspraak mogelijk op vrijdag tussen 11u en 17u

Lukt deze dag niet voor jou? 
No problem, we zoeken samen naar een geschikt moment. 
Reserveer jouw persoonlijk shoppinguurtje via bovenstaande link.

Liever advies op afstand?

Wil je graag persoonlijk advies maar zie je een bezoek niet zitten? Dan geef ik graag ook persoonlijk styling- en shoppingadvies via FaceTime of Whatsapp. Tijdens onze video call toon ik alle Charlies, geef ik de nodige uitleg en kijken we samen welke Charlies het best bij jou en je outfits passen.

Maak een afspraak via hello@lovecharlie.be of +32 476 57 19 71 wil and we’ll make it happen!

Partagez votre adresse e-mail et découvrez

toutes les actus de Charlie.

*No worries, Charlie doesn’t like spam either.