top of page

Waarom Love Charlie de ideale muts voor vrouwen zonder haar is:

Heel eerlijk? Ik hou het woordje chemo muts graag zo ver mogelijk van Love Charlie. De Charlie’s zijn immers zoveel meer dan een functionele muts die je kale hoofd bedekt. Love Charlie is een must have item dat kracht en durf uitstraalt. Dat gedragen wordt door vrouwen die fashion uitstralen en die een statement willen maken. Het extra voordeel? Een Charlie biedt alle comfort voor een kaal hoofd. Ontdek hieronder wat dit juist betekent!

Love Charlie bedekt de volledige kruin

In mijn zoektocht naar een muts voor mijn kale hoofd keek ik vooral naar gewone fashion mutsen. Ik vond superleuke modellen met toffe motiefjes, maar ze bedekten vaak niet mijn volledige kruin. Hierdoor bleef de achterkant van mijn hoofd soms bloot, wat veel te koud was en er ook gewoon niet mooi uitzag. Daarom let ik er bij elk model van Love Charlie op dat de stof zowel de voor- als achterkant van de kruin bedekt. 

Love Charlie denkt aan je hoofdhuid

Een kale hoofdhuid is gevoelig, zeker als je chemo krijgt. Om irritatie te voorkomen, zijn de Charlie’s naadloos en zijn de meeste Charlie’s gevoerd met viscose 95% / elastaan 5 %. De ongevoerde mutsen kan je combineren met de naadloze en superzachte Basic Charlie voor een optimaal comfort. De Basic Charlie mag je regelmatig wassen, dus gemakkelijk onderhoud verzekerd.

BC lichtroze.jpg
CC plisé A.jpg

Love Charlie creëert volume aan je hoofd

De modellen zijn allemaal afgewerkt met een volumineuze knoop of chignon die ook plooitjes creëert. Hierdoor krijg je hetzelfde effect als haar dat onder een muts zit en valt het opnieuw minder op dat je geen haar hebt.

Love Charlie biedt stijl voor elke gelegenheid

Van Classic Charlie over Lovely Louisa tot Marvellous Madeleine: aan afwisseling geen gebrek. Zowel soft and comfy als glitter and glamour vindt een plaatsje bij Love Charlie.

In het aanbod van Love Charlie vind je tal van modellen...

  • om binnenhuis te dragen op een doodgewone dinsdag

  • op restaurant te gaan

  • een stevige boswandeling te maken

  • naar het trouwfeest van je vriendin te gaan

  • om je zaterdagse boodschappen te doen

  • ...

Wil je zelf ontdekken wat Love Charlie voor jou kan betekenen?

Dan kan je terecht in de geselecteerde Veritas winkels of bij de verkooppunten om de Charlie te vinden die jouw just that extra sparkle geeft!

De verkooppunten van Love Charlie zijn door Céline met de grootste zorg geselecteerd, zodat jij zeker bent van eerlijk advies en een optimale kwaliteit.

TJ oudroze.jpg
bottom of page