top of page

Wat doe je mee als cadeau op ziekenbezoek?

Tijdens mijn ziekte werd ik voortdurend verrast met lieve kaartjes en boeketten met prachtige bloemen. De vele steun, ook uit onverwachte hoek, deed enorm veel deugd. Heb je wat inspiratie nodig voor een cadeau voor een ziekenbezoek aan je vriendin? Ik deel graag enkele tips!

 

Food is always a good idea!

Een heerlijk potje soep of een lekkere maaltijd gaan er altijd in! Vaak is er geen tijd of energie om te koken, dus hier maak je het hele gezin blij mee.

image004.png
moodboard kaartjes.jpg

Zeg het met woorden

Wil je aan je vriendin laten weten dat je aan haar denkt? Een lief woordje op een toffe kaart in de brievenbus doet haar sowieso goed! Love Charlie maakt het je gemakkelijk en biedt een pakket aan van vijf leuke Love Charlie power postcards, met enveloppen. Helemaal verzendingsklaar en dus very easy om je vriendin, zus, mama of collega tijdens haar genezingsproces wat positieve vibes te sturen en een glimlach op haar gezicht te toveren. It really makes a difference!

Neem de kindjes eens mee.

Zorg voor opvang of haal de kindjes eens van school tijdens het volgende ziekenhuisbezoek. Dat is meteen een zorg minder voor je vriendin!

She’s still your friend!

Het is niet omdat je ziek bent dat je interesses opeens helemaal veranderen. Het leven staat misschien even on hold, maar je vriendin wil vast nog steeds eens shoppen in haar favoriete boetiek, naar de film of lekker gaan eten. Neem haar op een goeie dag eens mee voor een rustig dagje of avondje uit.

 

Vraag wat je kan doen

Vraag haar gewoon wat je kan doen. Van een boodschap doen over de auto naar de carwash brengen tot de kids ophalen van de turnles: een onverwachte hulp in het huishouden is vaak een geschenk uit de hemel!

Love Charlie

Geef je liever een echt cadeautje?

Dan is een gift card van Love Charlie zeker een goed idee!

www.lovecharlie.be/cadeaubon

bottom of page