top of page

Alopecia, chemotherapie of haaruitval:

zo style je een kaal hoofd

Ook al is de weg naar aanvaarding misschien lang, je haar verliezen betekent niet dat je niet mooi of stijlvol kan zijn. Heb je alopecia en ben je op zoek naar een uniek fashion item om je kaal hoofd eens anders te stylen? Dan is Love Charlie jouw bondgenoot die camoufleert wat moet, maar doet stralen in elk geval. Zo voel je je elke dag zeker van je stuk.

Real beauty needs no hair

Plots je haar verliezen door de auto-immuunziekte alopecia of door chemotherapie kan heel ingrijpend zijn, maar wist je dat er dan plots heel wat andere schoonheid kan komen piepen? Mooie jukbeenderen, zwoele lippen of sprekende ogen…Ook je leeftijd geeft steeds meer karakter aan je gezicht.

Ook zonder haar kan je gezicht veel schoonheid en kracht uitstralen. Denk maar aan verschillende TV-personages zoals Natalie Portman in V for Vendetta: haar korte kopje lijkt haar extra kracht te geven en tovert haar om tot een echte powervrouw. Een kaal hoofd kan je vrouwelijkheid dus een nieuwe invulling geven.

Zet je sterke punten gerust extra in de kijker!

s34_natalie_portman_bald_topless.jpg

Waar fashion en functionaliteit samenkomen

Veel vrouwen gaan bij alopecia of chemotherapie op zoek naar een muts of sjaaltje om hun haaruitval te verbergen, maar een hoofddeksel kan zoveel meer zijn dan dat.

Kies voor een muts die zowel functioneel, comfortabel als stijlvol is, ofwel een praktisch fashion item dat je kan matchen met de rest van je outfit. Zo eentje die zich aan elke gelegenheid aanpast en met jou mee op pad gaat… Naar die drukke vergadering, voor een gezellige avond op restaurant of gewoon comfortabel thuis.

 

Mooie, hippe mutsen bij haarverlies

Je haar verliezen door alopecia of door chemotherapie betekent niet dat je ook je eigenheid moet verliezen. Toen een van onze klanten met alopecia aan haar kleinkinderen vroeg of zij zich niet schaamden voor de pruik van mammy, was het antwoord duidelijk: “Wij hebben geen mammy met of zonder haar, wij hebben ónze en toffe mammy.” Dat vat het treffend samen!

Ook Love Charlie werd speciaal ontworpen om jou hierbij te helpen, met veel positiviteit, creativiteit en vooral: fashion! De mutsen zijn ontworpen met passie en kennis van zaken. Het resultaat is een zacht, comfortabel en stijlvol fashion item dat elke outfit vanzelf vervolledigt, zonder een bepaalde of eigenzinnige stijl op te dringen.

Love Charlie is een leuk alternatief voor de klassieke chemosjaaltjes en -mutsen. Het is een muts die mooi is om te dragen met of zonder haar. Zo legt je hoofddeksel niet de link met je ziekte, maar wel met jouw persoonlijkheid en gevoel voor stijl.

Neem zeker eens een kijkje naar de verschillende Charlie’s in onze webshop.

 

And remember… You may lose your hair, but not your style!

bottom of page