top of page

Love Charlie X Veritas

Campagne_insta16.jpg

 

Love Charlie is spreading its wings… naar maar liefst 15 Veritas-shops ! Vanaf nu kunnen nog meer fashion ladies, bald or not, kennismaken met het comfort en de elegantie van Charlie.

Trots? Eerder, een stiekeme ‘dream come true’. 😉

 

Love Charlie, een very Veritas concept

Het concept van Love Charlie sluit mooi aan bij de Veritas-baseline: ‘op jouw manier’ is precies hoe ik de Charlies gedragen wil zien. Dat een creatief, op en top Belgisch bedrijf als Veritas mijn verhaal in de armen sluit , is een absolute droom. Hun inspiratiewereld vol fashion- en DIY-ideeën doet het meteen kriebelen om nieuwe stylingcombinaties uit te testen. Daarvoor ben jij  dus ook meer dan welkom in één van de vijftien Love Charlie X Veritas-shops, waar je de mutsen kan mix en matchen met je favoriete sjaal, outfit of accessoires.   

 

Naast de winkels van Veritas, is de collectie ook verkrijgbaar via de webshop van Veritas*, en de vaste Love Charlie-verkooppunten.

Campagne_insta8.jpg

Love Charlie X Think Pink

2DE50D75-7740-4D1B-9E30-9A01F2BFA243.JPG

Love Charlie is now Think Pink-approved! Het Geef om Haar Fonds van Think zorgt al jaren voor een tegemoetkoming voor een pruik, maar kreeg steeds meer vraag naar een trendy alternatief.

And so it happened!

Think Pink besloot om exclusief met Love Charlie in zee te gaan en samen kozen we enkele Charlies uit de collectie.

De bestelling en tegemoetkoming verloopt rechtstreeks via Think Pink.

Info: www.geefomhaar.be

Love Charlie x Infinity

LOVE_CHARLIE_X4.jpg
LOVE_CHARLIE_X2.jpg

 

Love Charlie lanceert een unieke collab met het Belgische farmaceutisch bedrijf INFINITY PHARMA.

De unieke mutsen van Love Charlie worden verdeeld in apotheken in Vlaanderen en Wallonië.

 

De hippe headwear van Love Charlie voor vrouwen mét en zonder haar. Love Charlie werd in 2019 opgericht door mode ondernemer en styliste Céline Laridon. Toen ze door chemotherapie haar haren verloor en op zoek ging naar een hippe muts, vond ze niet meteen een exemplaar dat bij haar persoonlijkheid paste. Vanuit haar jarenlange ervaring als hoofd aankoop bij een Belgisch modebedrijf besloot ze om zelf een stijlvol én comfortabel alternatief te ontwerpen. Een toffe en knappe muts die niet alleen aan alle eisen van een kale vrouw voldoet, maar die je ook gewoon graag aantrekt. Wat meteen ook aansloeg bij heel wat modebewuste vrouwen.

 

“De levenskwaliteit van de patiënt wordt te allen tijde centraal geplaatst door productkwaliteit te combineren met een betrouwbare dienstverlening aan de apothekers” vertelt Ann Nachtegaele, Business leader Infinity Pharma.

 

Vanaf nu zijn de musthave mutsen van Love Charlie te verkrijgen via INFITIY PHARMA voor apotheken.

bottom of page