Love Charlie X Veritas

Campagne_insta16.jpg

Love Charlie is spreading its wings… naar maar liefst 15 Veritas-shops ! Vanaf 1 oktober kunnen nog meer fashion ladies, bald or not, kennismaken met het comfort en de elegantie van Charlie.

Trots? Eerder, een stiekeme ‘dream come true’. 😉

 

Love Charlie, een very Veritas concept

Het concept van Love Charlie sluit mooi aan bij de Veritas-baseline: ‘op jouw manier’ is precies hoe ik de Charlies gedragen wil zien. Dat een creatief, op en top Belgisch bedrijf als Veritas mijn verhaal in de armen sluit , is een absolute droom. Hun inspiratiewereld vol fashion- en DIY-ideeën doet het meteen kriebelen om nieuwe stylingcombinaties uit te testen. Daarvoor ben jij deze herfst dus ook meer dan welkom in één van de twintig Love Charlie X Veritas-shops, waar je de mutsen kan mix en matchen met je favoriete sjaal, outfit of accessoires.   

 

Come meet me in ANTWERP op 8 oktober 2021.

Ik stel de Charlies zelf voor tijdens het officiële lanceringsevent op 8 oktober. Would love to meet you in de flagshipstore van Veritas op de Schoenenmarkt in Antwerpen voor een babbel of een woordje stylingadvies voor de liefhebbers. Voor hen ook al deze heads-up : hou zeker de Love Charlie-socials in de gaten voor een fabulous giveaway!  

 

Naast de winkels van Veritas, is de collectie ook verkrijgbaar via de webshop van Veritas, en de vaste Love Charlie-verkooppunten.

 

Happy summer and see you in the fall!

 

Love,

Céline

Campagne_insta8.jpg

Love Charlie X Think Pink

Love Charlie is now Think Pink-approved! Het Geef om Haar Fonds van Think zorgt al jaren voor een tegemoetkoming voor een pruik, maar kreeg steeds meer vraag naar een trendy alternatief.

And so it happened!

Think Pink besloot om exclusief met Love Charlie in zee te gaan en samen kozen we drie mutsjes uit de Classic Charlie Velvet-lijn voor het aanbod van Think Pink: lichtblauw, roze en roest.

De bestelling en tegemoetkoming verloopt rechtstreeks via Think Pink.

Info: www.geefomhaar.be

Kdesign

Les bo-hemiennes