Love Charlie X Veritas

Campagne_insta16.jpg

 

Love Charlie is spreading its wings… naar maar liefst 15 Veritas-shops ! Vanaf nu kunnen nog meer fashion ladies, bald or not, kennismaken met het comfort en de elegantie van Charlie.

Trots? Eerder, een stiekeme ‘dream come true’. 😉

 

Love Charlie, een very Veritas concept

Het concept van Love Charlie sluit mooi aan bij de Veritas-baseline: ‘op jouw manier’ is precies hoe ik de Charlies gedragen wil zien. Dat een creatief, op en top Belgisch bedrijf als Veritas mijn verhaal in de armen sluit , is een absolute droom. Hun inspiratiewereld vol fashion- en DIY-ideeën doet het meteen kriebelen om nieuwe stylingcombinaties uit te testen. Daarvoor ben jij  dus ook meer dan welkom in één van de vijftien Love Charlie X Veritas-shops, waar je de mutsen kan mix en matchen met je favoriete sjaal, outfit of accessoires.   

 

Naast de winkels van Veritas, is de collectie ook verkrijgbaar via de webshop van Veritas*, en de vaste Love Charlie-verkooppunten.

*De uitgebreide en snelle service van de Veritas-webshop betekent dat ik de eigen webshop van Love Charlie heb afgesloten. In het lookbook kan je de volledige collectie bekijken die beschikbaar is in de verschillende verkooppunten.

Campagne_insta8.jpg

Love Charlie X Think Pink

2DE50D75-7740-4D1B-9E30-9A01F2BFA243.JPG

Love Charlie is now Think Pink-approved! Het Geef om Haar Fonds van Think zorgt al jaren voor een tegemoetkoming voor een pruik, maar kreeg steeds meer vraag naar een trendy alternatief.

And so it happened!

Think Pink besloot om exclusief met Love Charlie in zee te gaan en samen kozen we enkele Charlies uit de collectie.

De bestelling en tegemoetkoming verloopt rechtstreeks via Think Pink.

Info: www.geefomhaar.be

Kdesign

Les bo-hemiennes