top of page

Tips and Tricks

Anchor 1
FC263533-0C6B-457C-A14D-EAFC674534A1.JPG

Mooie lingerie na een borstoperatie? Céline shows you the way!

Of je nu een borstamputatie of een borstsparende operatie hebt gekregen, vroeg of laat heb je nieuwe bh’s nodig en moet je op zoek naar goeie lingerie. In deze blog vertel ik je graag hoe ik na mijn borstamputatie op zoek ging naar een oplossing om mooie lingeriesetjes te kunnen blijven dragen, én hoe ik aangenaam verrast werd door de prachtige Yes!-collectie van Etam!

Twisted Jackie Roze (2).jpg

Waarom is Love Charlie een ideale muts voor vrouwen zonder haar

Heel eerlijk? Ik hou het woordje chemo muts graag zo ver mogelijk van Love Charlie. De Charlie’s zijn immers zoveel meer dan een functionele muts die je kale hoofd bedekt. Love Charlie is een must have item dat kracht en durf uitstraalt. Dat gedragen wordt door vrouwen die fashion uitstralen en die een statement willen maken. Het extra voordeel? Een Charlie biedt alle comfort voor een kaal hoofd. Ontdek hieronder wat dit juist betekent!

Alopecia, chemotherapie of haaruitval: zo style je een kaal hoofd

Alopecia, chemotherapie of haaruitval: zo style je een kaal hoofd

Ook al is de weg naar aanvaarding misschien lang, je haar verliezen betekent niet dat je niet mooi of stijlvol kan zijn. Heb je alopecia en ben je op zoek naar een uniek fashion item om je kaal hoofd eens anders te stylen? Dan is Love Charlie jouw bondgenoot die camoufleert wat moet, maar doet stralen in elk geval. Zo voel je je elke dag zeker van je stuk.

Wat doe je mee als cadeau op ziekenbezoek?

Wat doe je mee als cadeau op ziekenbezoek?

Tijdens mijn ziekte werd ik voortdurend verrast met lieve kaartjes en boeketten met prachtige bloemen. De vele steun, ook uit onverwachte hoek, deed enorm veel deugd. Heb je wat inspiratie nodig voor een cadeau voor een ziekenbezoek aan je vriendin? Ik deel graag enkele tips!

Instagram 1  (1).jpg

Stijlvol door de chemotherapie: kies je voor een haarwerk of een muts?

Het klinkt misschien oppervlakkig wanneer de diagnose van borstkanker valt, maar toch dacht ik al snel aan het uitvallen van mijn haar. Wat zou ik met mijn kale hoofd aanvangen? Moest ik nu zo’n chemo mutsje of een chemo sjaal dragen? Of zou ik toch maar voor een haarwerk gaan? De rest van het verhaal ken je intussen, maar toch blijft de zoektocht naar een geschikt hoofddeksel niet eenvoudig. Weet je nog niet of je zal kiezen voor een haarwerk of een muts? In deze blogpost help ik je alvast op weg om je keuze te kunnen maken.

Voorbereiden op een borstoperatie?

Voorbereiden op een borstoperatie?

Bereid je voor met deze praktische tips!

Voor de behandeling van (borst)kanker kan een operatie of het plaatsen van een katheter nodig zijn. Sta je momenteel voor dit proces? Om jezelf zo goed mogelijk mentaal en praktisch op je operatie voor te bereiden, deel ik graag mijn persoonlijke tips die mijn opnames alvast wat gemakkelijker maakten.

Waarom heb ik een ondermuts Basic Charlie nodig?

Waarom heb ik een ondermuts Basic Charlie nodig?

De Basic Charlie is een ondermuts die je onder jouw Love Charlie draagt. Beschouw de Basic Charlie als een onmisbaar deel van je garderobe, net zoals de rest van je ondergoed.

Instagram 4 (classic Charlie).jpg

Hoe hou je de spirit alive als je ziek bent?

De spirit alive houden als je ziek bent, is niet altijd even makkelijk. Hoe sterk je ook bent, soms word je overvallen door vermoeidheid of pijn. En ook dat is oké. Voel je zeker niet verplicht om elke dag vrolijk te zijn. Maar als je een opkikkertje kan gebruiken om de dingen opnieuw positief te bekijken, dan help ik je graag op weg!

Beauty Tips: extra verzorging tijdens chemotherapie

Beauty Tips: extra verzorging tijdens chemotherapie

Tijdens en na chemotherapie heeft je lichaam nood aan extra verzorging. Ik ontdekte tijdens mijn behandeling van borstkanker enkele praktische beauty- en verzorgingstips die mij persoonlijk een goed gevoel gaven. Ik deel ze graag met jou!

Eerste keer naar de chemo: wat moet je weten?

Eerste keer naar de chemo: wat moet je weten?

Hoewel de eerste keer chemo wellicht voor de nodige spanning zorgt, kan je je gelukkig wel goed voorbereiden. Ik heb mijn eigen ervaringen gebundeld in enkele tips die jou hopelijk kunnen helpen in de voorbereiding van je eerste keer chemo. 

Mama heeft kanker: hoe ik dit vertelde aan mijn kinderen

Mama heeft kanker: hoe ik dit vertelde aan mijn kinderen

Op het ogenblik dat ik de diagnose van borstkanker kreeg, waren mijn zoontjes Jeff en Charles vijf en twee jaar oud.   Jeff maakte het hele proces bewuster mee dan Charles, maar ondanks zijn jonge leeftijd viel het hem toch ook op dat er veel meer bloemen in huis stonden en dat er plots wel heel veel bezoek over de vloer kwam. Dus al snel volgden zowel van Jeff als van Charles vragen die beantwoord moesten worden.  

bottom of page