top of page

Love your style

Wie mij kent, weet dat mijn haar heilig voor mij was. Dat was dan ook het eerste dat door mijn hoofd flitste toen ik borstkanker kreeg. Wat zou ik met dat kale hoofd aanvangen?

In mijn zoektocht naar een manier om mijn kale hoofd te bedekken, werd ik meteen overspoeld door de klassieke chemo mutsjes. Hoe kwalitatief deze ook zijn, ze passen totaal niet bij mij en mijn stijl. Een chemo sjaal dan? Ik vond er één met een leuke print, maar die bleef niet zitten zoals ik het wou en straalde ook meteen mijn ziekte uit, iets wat ik absoluut niet wou. Want ik blijf gewoon Céline, toch? Ook de pruik voelde niet goed aan. Never settle for less, dus de zoektocht ging verder.

Love something new

Twaalf jaar lang was ik bij Bel&Bo verantwoordelijk voor de aankoop van de damesafdeling. Samen met de stylisten kon ik meewerken aan nieuwe collecties en kleuren, een fantastische job die ik steeds vol overgave heb gedaan. Mijn carrière heeft een stempel op mijn karakter en stijl gedrukt, en bepaalt zeker mee waarom ik in het bestaande aanbod mijn ding niet vond en zelf op zoek ging naar een gepaste muts. En zo werd het tijd voor iets nieuw.

Love Charlie

Ik kreeg opeens tijd om na te denken, waardoor de zin om zelf te ondernemen begon op te borrelen en de drive om een tegenslag in iets zinvols om te zetten niet tegen te houden was. Zo is Love Charlie ontstaan, en uitgegroeid tot mijn handelsmerk: één brok positiviteit, creativiteit en vooral... fashion!

Love life

Uitstraling en stijl vind ik nog steeds belangrijk, want voor mij dragen mijn favoriete kleren en accessoires bij tot een positieve mindset in elke situatie. Toch apprecieer ik vandaag meer dan ooit de pure kracht van de natuur. Het bos. De duinen. Het strand. De zee. Ze geven mij zoveel energie. Laten mij in het nu leven. Dat is pure luxe.

Love you

Love Charlie was er nooit geweest zonder mijn man Bram, die mij onvoorwaardelijk steunt in mijn dromen en projecten. Onze zonen Jeff en Charles brachten met hun puurheid en enthousiasme alles terug tot de essentie. Onze ouders, broers, zussen, mijn lieve vriendinnen en topvrienden: elk op hun manier zorgen zij ook voor de positieve Love Charlie-vibe!

Love, Céline

C99A9338.jpg

You may lose your hair,

but not your style.

bottom of page