top of page

Shop op afspraak

In een warme, huiselijke sfeer worden op een uurtje tijd alle Charlies geshowd. Je kan enkele outfits of jassen meebrengen zodat je voor een matching Charlie kan gaan.  Als professionele styliste, geef ik je graag persoonlijk stijladvies en help ik jou verder in het afwerken van je outfit(s) met een Charlie die bij

jouw persoonlijkheid en stijl past.

Om het verhaal en de happy feelings van Love Charlie verder te verspreiden ben je van harte welkom bij mij thuis op afspraak om Love Charlie uit te proberen.

Ook jouw vriendin, mama, partner, dochter... is van harte welkom, 
maar je beperkt je gezelschap best tot één of twee personen 
zodat jouw persoonlijke keuzes niet worden beïnvloed.

Tip: Koppel deze sessie aan een wandeling door de duinen met je man, mama, zus... om je hoofd leeg te maken en even één te worden met de natuur, of breng een vriendin mee naar zee met wie je daarna gaat lunchen. Even rustig bijpraten met zicht op zee:  grijp de kans om even te genieten met één van jouw loved ones.

Charlie takes care of your health
Ook Love Charlie zet jouw gezondheid voorop. Ik hou rekening met alle nodige hygiënemaatregelen zodat jij op je gemak kan kiezen: ik voorzie voldoende tijd tussen twee klanten zodat ik alles kan ontsmetten en vraag je graag om je eigen mondmasker mee te brengen.

0025-LOVECHARLIE-Copyright-COBAPhotograp
0021-LOVECHARLIE-Copyright-COBAPhotograp

Where’s Charlie at?


Wenduinesteenweg 57, De Haan 

Tel:0476 57 19  71 
De shopping afspraak met persoonlijk stijladvies (1u) kost € 25.

bottom of page