top of page

A personal road to find trust and power

Hoewel ik mijn ervaringen, tips en adviezen vanuit mijn hart met je deel, kan je altijd rekenen op een professionele en discrete aanpak. Alles wat je met mij deelt, blijft bij mij. Gezien ik geen medische achtergrond heb, beantwoord ik geen vragen over jouw ziekte maar help ik je wel op weg om de antwoorden te vinden. Ik wil je tijdens jouw traject vooral helpen om te vertrouwen in je eigen kracht!

1/ Let’s meet

We starten met een vrijblijvende videocall of telefoongesprek. Ik luister naar jouw verhaal en naar jouw verwachtingen, en geef uitleg over het traject. Heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen? Dan gaan we van start!

2/  Persoonlijk begeleidingstraject: let’s start

Aan het begin van jouw genezingsproces komt er heel wat op jou en je loved ones af. Tijdens de eerste sessie deel ik tips en inzichten om jouw angsten om te zetten in vertrouwen. Ik beantwoord al jouw vragen en help je indien nodig om je medische vragen te formuleren voor de behandelende arts. Tijdens jouw traject ligt onze focus op kracht ontdekken, positief denken en vertrouwen winnen.

Ik hou een volledige voor- of namiddag (3u) voor je vrij en sta ook graag jouw partner en/of je kinderen te woord, want ook hun wereld staat nu even op zijn kop.

3/ Persoonlijk begeleidingstraject: find trust and power in every step of the way

Tijdens jouw genezingsproces zijn er enkele belangrijke mijlpalen. Tijdens de vier opvolgsessies bereiden we je samen voor op elk van die mijlpalen: de operatie, chemobehandeling, haarverlies... Op die manier ga je elke gebeurtenis met zoveel mogelijk kracht en vertrouwen tegemoet. Ik geef ook advies over haarverlies en tips om na de behandeling je normale leven als the new you opnieuw in handen te nemen.

Charlie at home

Zin in een uurtje zorgeloze me-time met Love Charlie? Maak dan gerust een shopping afspraak om de Charlies te passen bij mij thuis in De Haan. We matchen enkele van jouw outfits met de Charlies en maken samen de mooiste combinaties die je helemaal doen stralen. De shopping afspraak valt buiten het traject en kost € 25.

4/ Styling sessie: the perfect style for the new you

Is je behandeling voorbij? Misschien ga je dan op zoek naar symbolische closure. Een nieuwe start als the new you. Heb je nu een korte coupe? Dan kan het zijn dat je vindt dat jouw garderobe helemaal niet meer bij je nieuwe look past. Als professionele styliste bied ik ook een sessie wardrobe planning aan: we gaan samen door jouw kledij en stellen nieuwe looks samen die helemaal op the new you zijn afgestemd, of gaan we samen shoppen. Daarnaast geef ik ook advies om je korte haren helemaal you the maken. Voor deze sessie voorzie ik een volledige voor- of namiddag (3u) bij jou thuis. 

bottom of page